Palvelut

Teuroisten kylätalon vanhan koulun urheilusalissa järjestetään syksystä kevääseen miesten, naisten ja lasten jumpat. Urheilusalista löytyy joitakin kuntoilulaitteita, jota ovat kyläläisten käytössä. Vanhan Koulun entisessä veistoluokassa on nykyään kutomo, josta löytyvät yhdeksät kangaspuut.

uimakoulu kevytTeuroisissa on puhdasvetinen lähdepohjainen uimapaikka, joka on viimeksi ruopattu syksyllä 2013. Uimapaikalla on 2012 syksyllä valmistunut sauna, pukeutumistilat, laituri kesäisin, puuliiteri ja wc.  Hiekkapohjainen ranta on matala, mutta syvenee noin kolmeen metriin asti. Uimapaikkaa on kehitetty JEV-säätiön myöntämillä avustusrahoilla sekä mittavilla talkootöillä.

Teuroisten Tempo ylläpitää urheilukenttää. Tempo on myös huolehtinut ympäri kylää kiertävästä hiihtoladusta talvisin. Luistelukenttä on auki talvisin uimapaikalla.

Elimäen liikenteen linja-auto ajaa koulupäivinä kylän läpi ja sen kyydissä on mahdollista päästä asioimaan Elimäellä ja Kouvolassa. Asioimistaksi ajaa kerran viikossa Elimäelle, johon pääsee linja-automaksun hinnalla ja etukäteen sopimalla.