Elimäen Teuroisten Marttayhdistys ry

martta logo kevytTeuroisten  Marttayhdistys ry

Olemme mukava, monitoiminen, osallistuva ja sopivan kokoinen 31 jäsenen yhdistys 6-tien Kouvolan – Elimäen läheisyydessä. Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1946. Kerran, kaksi kuukaudessa kokoonnumme Teuroisten kylätalolla, Teuroistentie 261, 45610 Koria, eri teemojen merkeissä. Teemme yhteistyötä toisten järjestöjen kanssa.           Tule sinäkin mukaan toimintaamme!

Yhdistyksen ensimmäisissä säännöissä toimintaa kuvattiin seuraavasti: “Yhdistys toimii kotien henkisen, siveellisen ja taloudellisen tason kohottamiseksi. Edistää kulttuuri- ja kansalaiskasvatusta.”

Nykyään martat järjestävät kotitalousneuvontaa  ja -koulutusta sekä erilaisia retkiä ja juhlia. Teuroisten marttayhdistyksen ansiosta kylästämme on julkaistu vuonna 2006 kirja “Kotikylämme Teuroinen”, joka kertoo kylän historiasta, asukkaista, tapahtumista ja toimminnasta kylällämme.

tästä linkistä Teuroisten Martat/ajankohtaista

Marttaliiton kotisivuille pääset tästä linkistä.

perkolaattorikeitin kevytMartat vuokraavat perkolaattorikahvinkeitintä, ruoka-astioita ja kahviastiastoa juhla ym. tilaisuuksiin. Esimerkiksi Regina 90 kupin kahvinkeitin- vuokra 30 euroa/ jäseniltä 20 euroa ja Katriina kahviastiasto 30 euroa ja jäseniltä 20 euroa. 

Marttojen astioita ja adresseja voit  tiedustella Eira Vertaselta puh 040 015 6714 (v. 2023 alkaen)

Maailman suurin martta-ilta 31.01.2019