Kylätalon esittely

Teuroisten kylätalo, Teuroistentie 261, 45610 Koria

                

Kylätalokiinteistö käsittää kolme eri rakennusta. Varsinainen kylätalo (v. 1949), ns. vanha koulu (v. 1920) ja asuin-/sauna-/varastorakennus (v. 1955). Rakennusten lämmitysjärjestelmänä on maakaasulämmitys (v. 2012) ja lisäksi ilmalämpöpumput. Jokaisessa rakennuksessa sijaitsee vuokra-asunto. Yleisiä tiloja ja asuntoja on remontoitu tarvittaessa vuosittain ajanmukaiseen kuntoon. Lisäksi kylätalolle on rakennettu grillikatos.

Kylätalon kokonaisuus soveltuu monenlaisiin juhliin, kokouksiin, liikuntaryhmille, leirikäyttöön ja illanviettoihin. Kylän uimapaikalle on matkaa kylätalolta noin 2 km, missä on puulämmitteinen sauna, sähkö, biokäymälä. Teuroisten Tempon ylläpitämä urheilukenttä sijaitsee noin 2 km päässä kylätalolta. Urheilukentällä on huoltorakennus/biokäymälä, grillikatos, frisbeegolf-rata, lentopallokenttä, jalkapallokenttä ja koripallokenttä. Teuroisten kylätalolta pääsee talvisin noin 12 km mittaisille hiihtoladuille. 

Kylätalo:
Kokous-/juhlatila 160 m², jossa istumapaikkoja 80 hengelle. Ilmalämpöpumput, valokuituyhteys, videotykki, 75″ infonäyttö/LCD-televisio, piano, inva-luiska.
Keittiössä: kaksoiskahvinkeitin, vedenkeitin, kaksi korkeaa jääkaappia, pakastin, sähköliesi, mikroaaltouuni, astianpesukone. Kesti-ruokalautaset 100 kpl, Arctica-kahviastiasto 50 hengelle, tarjoiluastioita, kattiloita, paistinpannu, kaksi pumpputermosta. Kouluaikaiset lasten astiat/pienet aterimet mm. muovisia syviä/matalia lautasia, peltimukeja ja juomalaseja. Kuohuviinilaseja ja viinilaseja noin 100 kpl kumpaakin. Lisäksi Teuroisten Martat vuokraavat kahviastiastoa, ruoka-astiastoa, perkolaattoria, termoskannuja 2 x 10 l, pöytäliinoja 12+1 kpl, työpöytiä ja ulkokatosta 3 m x 3 m.

Vanha koulu: 
Rakennuksessa sijaitsee vuokra-asunnon lisäksi liikuntasali, suihku/wc ja kutomotila kangaspuineen.

Sauna- ja varastorakennus:
Rakennuksessa sijaitsee vuokra-asunnon lisäksi saunaosasto (35 m²), 2 suihkua, oleskelutila/pukuhuone, wc. Saunalla on suurehko vilvoitteluterassi.

Vuokrahinnat:
Kylätalo kokous-/juhlatilat 3 h / 60 €, 6 h / 120 €, vrk / 180 €. Vuokrahinnoista voi neuvotella.
Kylätalon saunatilat 1½ h / 5 €/hlö tai sopimuksen mukaan
Uimapaikan sauna 3 h / 10 €, sisältää polttopuut
Urheilusalia vuokrataan sopimuksen mukaan
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja kyläyhdistys pidättää oikeuden muutoksiin. Kokouksiin on myös mahdollista tilata kokouskahvit, mitä voit tiedustella varauksen yhteydessä. Ruokapalvelun hoitaa tarvittaessa Ravintola Taksvärkki Elimäeltä. Kylätalon tilojen ja asuntojen vuokrauksesta voit tiedustella Teuroisten kyläyhdistykseltä.

Tilat on luovutettava siinä kunnossa, kun ne ovat vastaanotettaessa. Siivouksesta peritään lisämaksu. Vuokraaja korvaa aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti.